dron dji mavic air 3 u letu - dron air 3 za avanturiste - dronovi.rs

Dji Air 3 – dron stvoren za avanturiste

Dji air 3 dron novo lice starog heroja

Dron Dji Air 3 predstavlja novo dostignuće u seriji Air dronova, ističući se svojim izuzetnim karakteristikama koje su idealne za avanturiste. Njegova sposobnost dugog ostanka u vazduhu omogućava neometano istraživanje i snimanje iz vazduha predivnih prizora bez brige o ograničenjima vremena leta. Osim toga, Dji Air 3 se ističe izvanrednim performansama u stabilnosti leta, pružajući otpornost na vetar i omogućavajući siguran let u različitim uslovima.

Dron dji air 3 prikaz kamere - dronovi.rs
Dron dji air 3 kontrolor za upravljanje RC - dronovi.rs

Šta izdvaja Dji air 3 od svoje braće?

Ono što posebno izdvaja Dji Air 3 je njegova izuzetna kamera. Prvi u seriji Air dronova, Dji Air 3 dolazi sa dualnim primarnim kamerama – širokougaonom kamerom od 1/1.3-inča CMOS senzora i 3x srednjetele objektivom od 1/1.3-inča CMOS senzora, smeštenim u elegantno i kompaktno kućište. Ove dve kamere, sa istom veličinom senzora ali različitim fokalnim dužinama, omogućavaju dosledan kvalitet slike i širok spektar mogućnosti za dinamično snimanje. Kamera beleži neverovatne detalje zahvaljujući rezoluciji od 48 MP, pružajući vrhunsku sliku kako za fotografije tako i za video materijale.

Dodatno, karakteristike kamere Dji Air 3 uključuju širokougaonu kameru sa veličinom piksela od 2.4μm, ekvivalentnim formatom od 24mm i otvorom blende f/1.7, kao i srednjetele kameru sa veličinom piksela od 2.4μm, ekvivalentnim formatom od 70mm i otvorom blende f/2.8. Ova kombinacija omogućava jasne, detaljne i kvalitetne snimke bez obzira na okruženje i osvetljenje.

Dji Air 3 predstavlja pravu inovaciju u svetu dronova, spajajući vrhunske performanse letenja sa izvanrednom kvalitetom slike, čineći ga idealnim izborom za avanturiste koji žele da istraže svet iz vazduha i zabeleže nezaboravne trenutke.

dron dji mavic air 3 u 2024 godini - dron air 3 u letu - dronovi.rs
Dron Dji Mavic Air 3 u letu iznad vode

Moćna kamera drona Dji Air 3

Moćna kamera drona Dji Air 3 predstavlja istinski dragulj u arsenalu ovog drona. Sa širokougaonom kamerom, možete uhvatiti velike pejzaže u svom punom sjaju, pružajući dubinu i detalje koji čine svaki kadar spektakularnim. Sa 3x srednjetele kamerom, ostvarujete 3x optički zoom bez gubitka kvaliteta, što omogućava prostornu kompresiju i pruža jedinstveni pogled na svaki objekat.

Ikoničnost iz svakog ugla Iskoristite širok ugao širokougaone kamere kako biste uhvatili više pejzaža u jednom kadru. Prebacite se na 3x srednjetele kameru da biste naglasili bilo koji objekat kao hrabri fokusni poen.

Dualne 48MP fotografije Obje kamere su sposobne da pruže fotografije od 48MP ispunjene detaljima koji izgledaju fantastično i omogućavaju bezbedno rešenje u post-produkciji za one koji to zahtevaju.

Najveći adut: Dualne 4K/60fps HDR video snimci Dve 1/1.3-inčne CMOS senzore Dji Air 3 podržavaju dualnu nisku ISO vrednost za direktni izlaz 4K/60fps HDR video snimaka bez režanja. Ovo znači da snimci sa obe kamere mogu biti bogati bojama i prirodnim prelazima osvetljenja, pružajući spektakularne i izuzetno precizne rezultate.

Maksimalne specifikacije videa:

  • 4K/100fps
  • HDR video do 4K/60fps
  • Režimi boja: 10-bitni D-Log M, 10-bitni HLG

Ova impresivna tehnologija kamere Dji Air 3 omogućava svakom zaljubljeniku u dronove da zabeleži svaki trenutak sa neviđenom jasnoćom, bogatim detaljima i spektakularnim bojama, stvarajući nezaboravne vizuelne priče iz vazduha.

Dji Air 3 - prikaz prizemljenog drona

Oči i uši Dji Air 3 - savremeni radar

Svestan okoline slične radaru Omnidirekcioni sistem detekcije Dji Air 3 drona funkcioniše poput radara, pružajući sveobuhvatan pregled okoline. Ova funkcija omogućava dronu da otkriva prepreke iz svih uglova, unapređujući bezbednost i upravljivost tokom letova.

Napredna detekcija prepreka koristeći tehnologiju APAS 5.0, dron Air 3 može glatko manevrisati oko otkrivenih prepreka, obezbeđujući sigurnije i pouzdanije iskustvo letenja. Bez obzira da li ste početnik ili iskusan pilot, ova sposobnost dodaje sloj samopouzdanja i sigurnosti vašim vazdušnim avanturama.

Pouzdanost u letu sa unapređenim sposobnostima detekcije i izbegavanja prepreka, Dji Air 3 omogućava početnicima da lete sa sigurnošću i kreativnošću. Možete istražiti nove horizonte i uhvatiti zadivljujuće vazdušne snimke, znajući da je vaš dron opremljen za obradu prepreka i osigurava glatko iskustvo letenja.

APAS 5.0 (Advanced Pilot Assistance System) je napredni sistem pomoći pilotu koji omogućava Dji Air 3 dronu da automatski detektuje i izbegava prepreke tokom leta. Koristeći sofisticirane senzore i algoritme, APAS 5.0 omogućava dronu da glatko manevriše oko otkrivenih prepreka, čime se poboljšava bezbednost i pouzdanost leta.

Funkcija letenja prema tačkama

Dji Air 3 donosi funkciju letenja prema tačkama prvi put u seriju Air, omogućavajući korisnicima da unapred planiraju složene letove i akcije kamere. Ova sposobnost omogućava kompleksne pokrete kamere i besprekorne snimke iz jednog poteza, podižući vašu vazdušnu fotografiju i videografiju na novi nivo. Sačuvajte vaše letove za precizno ponavljanje, što omogućava impresivne timelapse sekvence koje hvataju prirodne promene tokom vremena.

Snimanje dronom u vertikalnom 2.7K formatu

Dji Air 3 podržava snimanje u vertikalnom formatu u 2.7K rezoluciji sa obe kamere, dajući vertikalnim snimcima izuzetno dinamičan izgled prilikom snimanja pejzaža ili subjekata. Dva senzora CMOS-a sa 4:3 omjerom omogućavaju dovoljno prostora za vertikalne obrade koje održavaju rezoluciju od 2.7K i optimizovane su za pregled na pametnim telefonima. Ovo znači da su slike spremne za deljenje na društvenim mrežama bez potrebe za naknadnim obradama.

dji air 3 video na youtube kanalu
Video snimak drona Air 3 - performanse na oficialnom kanalu Dji

Dji Air 3 donosi revolucionarne mogućnosti za avanturiste i ljubitelje dronova. Sa svojom moćnom kamerom, naprednim sistemom za detekciju prepreka i inovativnim funkcijama poput vertikalnog snimanja i funkcija letenja prema tačkama, ovaj dron postavlja nove standarde u svetu bespilotnih letelica. Bez obzira da li ste početnik ili iskusni pilot, Dji Air 3 pruža jedinstvenu kombinaciju performansi, sigurnosti i kreativnih mogućnosti za nezaboravne letačke avanture.