DJI dronovi T serija revolucija u Poljoprivredi - dronovi.rs

DJI dronovi T serija: revolucija u Poljoprivredi

Agro dronovi su budućnost poljoprivrede, stvarajući most između tehnologije i zemlje. Uz njih, Srpska poljoprivreda ulazi u novo doba, ispunjeno preciznošću, efikasnošću i održivošću.

DJI Agriculture serija, sinonim za inovaciju u poljoprivredi, je stvorena da transformiše način na koji se obrađuje zemlja. Ova serija, koja uključuje modele kao što su DJI T10, T16, T20, T30, T40 i najnoviji član – DJI T50, donosi visokotehnološke mogućnosti koje optimizuju poljoprivredne operacije.

DJI T50 traktor u svetu dronova

DJI T50, kao najsavremeniji član DJI Agriculture T serije, predstavlja revolucionarni korak napred u poljoprivredi. Opremljen dva seta radara sa aktivnim faznim nizom i binokularnim vidom, ovaj dron integriše funkcionalnosti snimanja iz vazduha sa mogućnostima odbrane leta. Sa težinom od 52 kg, T50 podržava teret do 50 kg i omogućava prskanje sa maksimalnom zapreminom od 40 kg.

DJI T50 se ističe međuosovinskim rastojanjem od 2200 mm, omogućavajući stabilnost i preciznost tokom operacija. Njegova inteligentna ruta planiranja, podržana ekranom ( sedam inči ) daljinskog upravljača, omogućava veću udaljenost prenosa do 2 km, olakšavajući kontrolu i praćenje.

Ova inovativna T50 serija, zajedno sa prethodnim modelima, donosi revolucionarne prednosti poljoprivrednicima. Od prskanja do snimanja, DJI Agriculture T serija je ključna komponenta nove ere poljoprivrede.

Agro dron Dji T50 radara sa aktivnim faznim nizom i binokularnim vidom

senzor za prepreke na savremenom radau