Dji mini 3 pro, dron koji obećava

DJI Mini 3 Pro: perfektno unapređenje u Mini dron svetu

DJI Mini 3 Pro je ultimativni spoj inovacije i kompaktnosti. Ovaj dron donosi savršeno ( za razliku od prethodnog modela Dji dron Mini  ) balansiranu kombinaciju performansi, dimenzija i tehnologije, pružajući vam mogućnost da istražite svet iz potpuno nove perspektive.

Dji Mini 3 Pro setovi

Dji Mini 3 Pro - Impresivne Performanse:

Dji Mini 3 Pro je prilagodljiv različitim iskustvima letenja. Njegova maksimalna brzina od 16 m/s omogućava brzo i dinamično manevrisanje, dok otpornost na vetar od 10,7 m/s čini letenje stabilnim čak i u zahtevnim uslovima.

DJI mini 3 pro novo odele

Dji Mini 3 Pro dolazi u atraktivnom sivom dizajnu, savršeno se uklapajući u svako okruženje. Sklopiv dizajn omogućava vam da ga lako spakujete i nosite sa sobom, bez kompromitovanja kvaliteta leta.

Kamera - Dji Mini 3 Pro

Uživajte u visokokvalitetnim slikama i snimcima zahvaljujući 4k kameri sa rezolucijom od 48 MP. Sa podrškom za različite video rezolucije i mogućnost striminga uživo, Mini 3 Pro omogućava vam da svoje avanture delite sa svetom u realnom vremenu.

Pročitaj više o različitim modelima dron kamera >>>

dji-dron-mini-3-pro performanse - dronovi.rs

Savremena tehnologija drona Dji Mini 3 Pro

Dji Mini 3 Pro je opremljen sa naprednim tehnologijama kao što su GPS, Wi-Fi i Bluetooth. Preciznost lebdenja od 0,3 m i visina letenja do 4000 m čine ovaj dron pouzdanim partnerom za istraživanje i zabavu.

Praktičan Upravljač:

Sa funkcijama kao što su leteći unazad, napred, na stranu i rotacija, Mini 3 Pro pruža vam potpunu kontrolu. Ergonomski dizajnirani upravljač i mogućnost povezivanja mobilnih uređaja omogućavaju vam da letite sa lakoćom.

Dji Mini 3 Pro Video
dron cena istraživanje cena drona u Srbiji i u svetu
Dji Mini 3 Pro - Ergonomski dizajnirani upravljač
baterija za dron izvor energije - dronovi.rs

Pametna Baterija:

Sa kapacitetom od 18,1 Wh i trajanjem letenja od 34 minuta, Mini 3 Pro omogućava vam da duže uživate u letu. Baterija je napunjena za samo 64 minuta, čime vam omogućava brz povratak u vazduh.

DJI Mini 3 Pro je odgovor na potrebe modernih istraživača i entuzijasta. Sa svojim impresivnim karakteristikama, ovaj dron postavlja novi standard u svijetu mini dronova. Budite spremni za nezaboravne avanture u vazduh sa DJI Mini 3 Pro!

Važno je napomenuti da cene proizvoda prikazane na ovoj stranici potiču iz web shopova prodavaca. Pre nego što donesete odluku o kupovini, preporučujemo da samostalno proverite aktuelne cene kako biste bili sigurni da ste informisani o najnovijim ponudama.

Dron Dji Mini kroz 4 razvojne faze

Dji Mini 1 prvenac u porodici serijie Mini, nešto više o ovom starom dronu.