dji mini dron sa kojim se brend dji probio na svecku scenu dronova - dronovi.rs

Dron dji mini sa njim je sve počelo

Dji Mavic Mini: najbolji izbor za početnike

DJI Mavic Mini ostaje jedan od najboljih dronova za početnike ako vam nije potrebna snimka u 4K rezoluciji. Iako je kasnije zamijenjen modelom DJI Mini 2 s mogućnošću snimanja u 4K, Dji Mavic Mini i dalje nudi odličan spoj prenosivosti, kvaliteta slike, cene i praktičnosti. Težak je koliko i pet golf loptica, može leteti do solidnih 30 minuta i lako stane u džep jakne kada se sklopi. Jedina mana je odsustvo 4K videa i mogućnosti praćenja objekata.

dji mini 2 u letu - dronovi.rs
Dji Mini u letu
dji upravljač za dron mini - dronovi.rs
Upravljač za Dji Mini 1
dron mini sa upravljačem i mobilnim telefonom - dronovi.rs
Dji Mini sa upravljačem i mobilnim telefonom

Dji Mini sa 2,7k kamerom

Kada je DJI Mavic Mini stigao u Septembru 2019. godine, bio je prilično jedinstven – dron ispod 250 grama koji je zapravo imao pristojnu 2.7K kameru i kombinovao sa korisnim autonomnim načinima letenja DJI-a.

Dji mavic mini: prijatelj zakona o dronovima

Jedna od velikih prednosti DJI Mavic Mini kad se pojavio bila je njegova težina od 249 grama, što znači da ga mnoge civilne vazduhoplovne vlasti nisu zahtevale za registraciju. Iako to više nije slučaj u nekim zemljama, Mavic Mini još uvijek nema potrebu za registraciju u SAD-u i Kanadi i mnogim Evropskim zemljama, što ga čini privlačnim izborom za početnike.

dji mini dron standarni set
dji mini dron standarni set
dji mini dron Fly More Combo set
dji mini dron Fly More Combo set

Izazovi i ograničenja Dji Mini_a

Međutim, dron Mavic Mini također ima svojih ograničenja. Maksimalna rezolucija snimke je 2.7K pri 30 sličica u sekundi, što neće zadovoljiti one koji trebaju 4K ili opciju usporavanja pri 2.7K rezoluciji. Također nema mogućnosti praćenja objekata kao što to nude veći DJI modeli.

dji mini 3 pro sve o ovom dronu možete pročitati na web portalu dronovi.rs
Dji Mini 3 Pro u 2024 godini

Dji Mini stara legenda

Uprkos ovim manama, važno je napomenuti da čak i Dji Mini 2 nema funkcije praćenja i izbjegavanja prepreka, koje se obično nalaze na skupljim modelima poput Dji Mavic Air 2 i Dji Air 2S. Dakle, ako tražite malen, putnički dron koji može snimati visokokvalitetni 1080p video, Mavic Mini je vredan razmatranja u odnosu na svog novijeg brata.

Dji Mini 3 Pro, pročitaj više o ovom naprednom dronu u 2023 godini.

Dji Mavic Mini verzije

DJI Mavic Mini dostupan je u dve verzije: osnovni paket ( dron, baterija, kontroler ) ili Fly More Combo, koji uključuje dvostruki punjač koji može služiti kao power bank, zaštitni okvir za propelere od 360 stepeni i dve dodatne baterije. Nažalost Dji Mini 1 je dostupan samo putem oglasa kao polovni dron, prestao je sa proizvodnjom i nasledili su ga Mini serije 2.

dron dji mini lebdi u mestu - dronovi.rs
Dji Mini lebdi u mestu
dji mini 249 grama težak dron - dronovi.rs
Dron od 249 grama
dji mini prikaz drona - dronovi.rs
Dji Mini telo drona
dronovi.rs Baner za Prodaja Dronova - dronovi.rs
Prodaja dronova