dronovi i njihova namena u Srbiji i u Svetu

Dji Inspire serija dronova, sve o braći iz serije Inspire

DJI Inspire Serija: Evolucija Vrhunskih Filmskih Dronova

DJI Inspire serija predstavlja revolucionarni iskorak u svetu dronova, posebno dizajnirana za profesionalne filmske i video produkcije. Od svojih skromnih početaka do najnovijeg modela, DJI Inspire dronovi su postali sinonim za vrhunski kvalitet i inovaciju u filmskoj industriji.

Dronovi prodaja Dji Inspire u Srpskim web shopovima >>>

DJI Inspire 1: Pionir u Svom Razredu

Lansiran 2014. godine, DJI Inspire 1 je postavio nove standarde u filmskoj produkciji. Sa modularnim dizajnom i mogućnošću nadogradnje kamere, ovaj dron je omogućavao snimanje u 4K rezoluciji i 360° panorame. Bio je to pravi korak ka profesionalnom snimanju iz vazduha.

DJI Inspire 2: Revolucija u Brzini

Nastavak sa uspehom Inspire 1, DJI Inspire 2 predstavio je značajna unapređenja. Brži, stabilniji i sa daleko naprednijom kamerom, dron je omogućavao snimanje u 5.2K CinemaDNG RAW formatu. Uz mogućnost dualne baterije, produkcija je postala efikasnija i produžen je ukupan vreme letenja.

DJI Inspire 3: Budućnost Snimanja

Najnovija inkarnacija, DJI Inspire 3, donosi revoluciju u svet filmske produkcije. Opremljen najsavremenijom tehnologijom, ovaj dron nadmašuje sva očekivanja. Sa mogućnostima snimanja u 8K rezoluciji i neverovatnom stabilnošću, Inspire 3 predstavlja ultimativni alat za filmske stvaraoce.

Dji Inspire 1 prikaz iz 3 ugla
Dji Inspire 2 prikaz iz 3 ugla
Dji Inspire 3 prikaz iz 3 ugla

Uporedni test: Inspire 1 vs. Inspire 2 vs. Inspire 3

Domet i Vreme Letenja

Inspire 1 je imao domet od oko 2 kilometra, dok je Inspire 2 taj domet povećao na 7 kilometara. Inspire 3 postavlja nove standarde sa dometom od neverovatnih 10 kilometara. Što se tiče vremena letenja, Inspire 1 je mogao ostati u vazduhu do 18 minuta, dok je Inspire 2 produžio tu granicu na 27 minuta. Inspire 3, zahvaljujući unapređenoj baterijskoj tehnologiji, može ostati u letu do 40 minuta.

Kamere Inspire

Inspire 1 dolazi sa 12-megapikselnom kamerom koja snima u 4K rezoluciji. Inspire 2 je opremljen 20-megapikselnom kamerom sa mogućnošću snimanja u 5.2K rezoluciji. Inspire 3, kao apsolutni lider, ima senzacionalnu 32-megapikselnu kameru sa sposobnošću snimanja u neverovatnom 8K.

dronovi.rs - zaključak za ovaj dron

DJI Inspire serija je izazvala pravu revoluciju u svetu filmske produkcije, donoseći spektakularne vizuale i mogućnosti koje su nekada bile nezamislive. Bez sumnje, ovi dronovi predstavljaju ultimativan izbor za profesionalne filmske stvaraoce širom sveta.