dronovi prodaja i kupovina u 2024 godini - dronovi.rs

Dronovi prodaja – koji brendovi dronova još postoje?

Sve smo više prisutni ponudi dronova pretežno na internetu u prošlom postu smo spomenuli neke od web shopova u Srbiji koji nude dronove.

Dronovi prodaja od novog do polovnog

Dronovi se nude i ako je pretežno ponuda dronova u Srbiji slična zastupljen je svecki brend Dji i nešto nepoznatih brendova u kategoriji hobi odnosno dronovi igračke. Tržište dronova je mnogo veće i zastupljeno je mnogo više dobrih brendova u svetu. U nastavku lista brendova koje smo istraživali za vas:

  • Dji: Svetski poznat brend, lider u industriji dronova, nudi širok spektar modela za različite namene, od rekreativnih do profesionalnih.
  • Parrot: Francuski brend sa inovativnim modelima dronova koji kombinuju performanse i jednostavnost upotrebe.
  • Autel Robotics: Američki brend poznat po visokokvalitetnim dronovima sa naprednim funkcijama za snimanje i nadzor.
  • Yuneec: Nemački proizvođač dronova sa širokom paletom modela, uključujući rekreativne i profesionalne opcije.
  • Holy Stone: Specijalizovan za pristupačne rekreativne dronove sa dobrim performansama i jednostavnom upotrebom.
  • Potensic: Još jedan brend koji se ističe po povoljnim cenama i solidnim funkcijama, posebno za početnike.
  • Syma: Poznat po modelima dronova pristupačnih cena, idealnih za početnike i rekreativce.
  • Hubsan: Proizvođač kompaktnih dronova sa dobrim performansama, pogodnih za rekreativnu upotrebu.
  • Eachine: Brend koji nudi širok spektar dronova po pristupačnim cenama, sa modelima za svaku potrebu.

Ovi brendovi su samo neki od mnogih dostupnih na tržištu, a izbor zavisi od vaših potreba i budžeta. U narednim delovima posta istražićemo detaljnije pojedine brendove i njihove modele, kako biste lakše odabrali pravi dron za svoje potrebe.

Syma dronovi za decu

Njihova linija dronova za decu pruža zabavno iskustvo letenja uz dodatnu opciju snimanja videa ili fotografisanja, što dodatno oplemenjuje igru i kreativnost dece. Syma dronovi su poznati po svojoj stabilnosti i jednostavnom upravljanju, što omogućava deci da se brzo prilagode letenju i uživaju u ovom novom iskustvu. Sa svojim bezbednim i izdržljivim dizajnom, ovi dronovi pružaju roditeljima sigurnost da će njihova deca leteti bezbedno i bez problema. Uz pristupačnu cenu i raznolike modele, dronovi Syma su popularan izbor među roditeljima koji traže pouzdanu igračku koja će zabaviti njihovu decu.

 
syma dron za decu
Syma dron FPV
syma-x8sc dron za početnike - dronovi.rs
Syma dron 8X

Yuneec dronovi Nemački gigant

Yuneec, renomirani nemački proizvođač dronova, ističe se svojom višegodišnjom tradicijom i stručnošću u izradi bespilotnih letelica. Njihovi dronovi su posebno poznati u profesionalnom sektoru za snimanje i fotografisanje iz vazduha, nudeći modele opremljene termalnim kamerama, kao i kamerama za mapiranje terena. Sa izvanrednim performansama lebdenja u mestu, Yuneec dronovi su čest izbor u spasilačkim službama, pružajući im potrebnu autonomiju i sigurnost tokom misija.

Ono što izdvaja Yuneec dronove je inovativni dizajn, posebno stajni trap i nosači propelera koji su pokretni. Ovo omogućava kameri potpunu autonomiju snimanja u 360 stepeni, bez ikakvih smetnji u snimku. Korišćenjem SONY čipa za kamere, Yuneec obezbeđuje visokokvalitetne slike i videozapise, pružajući korisnicima izvanredno iskustvo snimanja iz vazduha.

Najnoviji model iz Yuneec-a, H850 dron, impresionira svojom izdržljivošću i performansama. Sa mogućnošću zadržavanja u vazduhu do 65 minuta i nosivosti tereta do 3kg, ovaj dron postavlja visoke standarde u industriji. Jedinstvena karakteristika ovog modela je sposobnost da nastavi let čak i nakon otkazivanja jednog motora propelera, pružajući dodatnu sigurnost i pouzdanost u kritičnim situacijama. Ubrzo ćemo se detaljnije posvetiti ovom impresivnom modelu u jednom od naših budućih postova.

H520 Yuneec dron za profesionalnu upotrebu - dronovi.rs
dron Yuneec H520
Yuneec_H850 u letu dronovi.rs
dron Yuneec H850 u letu

Nastavite da pratite priče o dronovima

Uvereni smo da će sve više ljudi otkriti prednosti i raznolikost dronova u različitim oblastima, od zabave do profesionalnih usluga. Dronovi predstavljaju neiscrpan izvor mogućnosti i inovacija, te samo uzbudljivo očekujemo šta budućnost donosi za ovu tehnologiju. Nastavite da pratite naš sajt za najnovije informacije, recenzije i vodiče o svetu dronova.

dron dji tello ryze intel tehnologija - dronovi.rs
dron Dji Tello dron za početnike u svetu dronova - čitaj više!