snimanje dronom iznad novog sada srbija dronovi.rs

Snimanje dronom: Revolucija oglašavanja nekretnina iz vazduha

Kada se radi o prodaji i oglašavanju nekretnina, prvi utisak je ključan. I dok su dobro napisani opisi i kvalitetne slike unutar objekta od suštinskog značaja, postoji jedan alat koji jedoslovno podigao prezentaciju nekretnina na novi nivo – dronovi.

snimanje iz vazduha dronom za bolje oglašavanje nekretnina
snimanje iz vazduha dronom - nekretnine
snimanje iz vazduha dronom - dronovi.rs

Šta dobijamo od drona slikanjem iz vazduha?

Dronovi pružaju neviđenu preglednost i perspektivu kada je reč o nekretninama. Pomoću visokokvalitetnih kamera i sposobnosti letenja, ovi bespilotni uređaji omogućavaju nam da sagledamo nekretninu iz svih uglova, i to iz vazduha.

Zamislite da pregledate kuću iz ptičje perspektive. To vam omogućava da vidite kako je pozicionirana u odnosu na okolinu, koje ulice i putevi je okružuju, gde se nalazi u odnosu na značajna mesta kao što su škole, bolnice ili trgovački centri. Slike koje dobijate iz vazduha su visoke rezolucije i pružaju jasan pregled prostora.

Ali dronovi nisu samo pomoć u pogledu iz vazduha oni su takođe u stanju da pruže detaljne slike iz neposredne blizine, čak i iz perspektive osobe koja šeta kroz dvorište ili oko objekta. Ovo je dragoceno jer budući kupci nekretnina često žele da znaju kako izgleda kuća iz njihove perspektive, kao da već šetaju kroz nju.

Značaj dronova za nekretnine

Sve ovo zvuči fantastično, ali kako se primenjuje u praksi? Sa sajta za oglašavanje stanova stanovinis.rs nam potvrđuju kolika je važnost i prednost oglasa koji sadrži snimak dronom. Korisnici se dosta duže zadržavaju na ovakvim oglasima,prednost snimka je i deljenje na društvenim mrežama koje forsiraju video format.

Oglas dobije znatno veću vidljivost i samim tim brže bude zapažen od strane kupca koji tačno zna da prepozna da li je ponuđena nekretnina to što on želi. Za sada se češće koriste dronovi kada su u pitanju placevi i kuće. Plac svakako nema adekvatne i zanimljive fotografije, sve deluju slično, dron je zato rešenje koje daje potpuno drugu i novu dimenziju prezentaciji.

Prezentacija

Kada je u pitanju prezentacija placa ili vikendice u okolini grada, ono što najviše privlači kupce je okolina reke, zelenila, a jedini način da se vide te prirodne lepote je dron.To privlači kupce i investitore da shvate da je u pitanju odlična lokacija za investiranje. Investitori bi takođe trebali da se više posvete ovom načinu marketinga jer je ovo jedan od efikasnijih načina oglašavanja zgrada.

Dji Inspire u letu iznad Novog Sada i reke Dunav

snimanje dronom iznad novog sada srbija dronovi.rs
dron Dji Inspire 1 u letu

Predstavu o nekretnini

Prelepe snimci zgrade iz vazduha omogućavaju da bolje razumete izgled i položaj zgrade, kao i udaljenost od ključnih mesta poput prodavnica, bolnica, škola i radnih mesta. Ovo ne samo da pomaže potencijalnim kupcima da steknu bolju predstavu o nekretnini, već i dodaje dodatnu vrednost samom oglasu.

Naše mišljenje - dronovi.rs

Dronovi su postali neizostavan deo savremenog oglašavanja nekretnina. Njihova sposobnost da pruže spektakularne poglede i perspektive daje prednost onima koji žele da svoje nekretnine istaknu na tržištu. Dakle, ako želite da privučete više pažnje kupaca ili zakupaca, razmislite o angažovanju snimatelja dronom. Vaša nekretnina nikada nijeizgledala bolje.