FPV simulator – vožnja u prvom licu

Pravi simulator drona

Krenite u uzbudljivo putovanje u svet FPV simulatora letenja uz Real Drone Simulator (RDS)! Njihov simulator nije samo igrica, već i iskustvo učenja. Naučite da letite na različite FPV dronove bez rizika!

Real Drone Simulator (RDS) neprestano radi na donošenju najrealnijeg iskustva u fizici i vizualima. Pored korišćenja najnaprednijih tehnika razvoja igara, oni razvijaju i prilagođene alate kako bi pružili najjedinstvenija i originalna iskustva.

FPV dron simulator dronovi.rs (2)
slike su preuzete sa: realdronesimulator.com

Tehnike letenja FPV drona u simulatoru!

Simulator se oslanja na postojeće FPV dronove i delove, uključujući njihove merene parametre uz podršku proizvođača. RDS namerava da raste dodavanjem novih modela. Fizički motor RDS-a zasnovan je na realnim fizičkim formulama, a softver uključuje simulacioni sistem proračunavanja ponašanja letenja čak i kod prilagođenih FPV dronova.

Trenutno su dostupni režimi igranja Free Flight, Time Trial i Racing, a uskoro će biti dodati i drugi režimi kao što su Cinematography, Aerial Filming, Freestyle, Arcade, Strategical Missions, i mnogi drugi. Tu je i ugrađeni Custom Map Editor, a kreirane mape mogu se koristiti u multiplayer događajima.

FPV dron simulator letenje u zatvorenom prostoru dronovi.rs
FPV dron letenje u zatvorenom prostoru - RDS

Tehnike letenja FPV drona u simulatoru!

Izazovite svoje prijatelje u uzbudljivim multiplayer trkama uz funkciju Online Multiplayer, gde je Racing režim već dostupan, a uskoro će biti dodate i različite module kao što su Cross-vehicle osnova i sistem turnira, koji će biti spremni za upotrebu u narednom javnom ažuriranju (verzija 0.8.2).

Softver je Cross-Platform sposoban. Trenutno je dostupan samo za Windows i Android, ali će sledeće glavno ažuriranje biti objavljeno i za macOS, Linux i iOS. Android verzija je u eksperimentalnom statusu, stoga je dostupna samo za preuzimanje sa ovog veb-sajta. Windows i Android verzije podržavaju većinu R/C transmitera, game kontrolera, a dostupan je i touchscreen input.

FPV dron simulator - trke dronova na kompjuteru dronovi.rs
slike su preuzete sa: realdronesimulator.com

Mašina za simulator letenja dronom

Uronite u realno iskustvo letenja FPV dronom uz prilagodljivu grafiku i podešavanja, što obezbeđuje optimalno iskustvo na vašim uređajima. Za najbolje iskustvo na desktop verziji, preporučuje se računar sa najmanje 4-core CPU, 8GB RAM-a, DirectX11 kompatibilnom grafičkom karticom sa 4GB VRAM-a i SSD-om za brzo učitavanje. Desktop računari bolje funkcionišu uz tehnike optimizacije i shading-a nove generacije.

FPV dron simulator - https://www.realdronesimulator.com/
poseti web sajt RDS

RDS nastoji da neprestano unapređuje ovaj FPV simulator, te možemo očekivati još veći razvoj igre u budućnosti.