Politika povraćaja i vraćanja novca

Pregled Naša politika povrata novca traje 30 dana. Ako je prošlo 30 dana od vaše kupovine, ne možemo vam ponuditi potpuni povrat novca ili zamjenu.

Da biste imali pravo na povraćaj, vaš predmet mora biti nekorišten i u istom stanju u kojem ste ga primili. Takođe mora biti u originalnom pakovanju.

Nekoliko vrsta robe je izuzeto od vraćanja. Pokvarljiva roba poput hrane, cvijeća, novina ili časopisa ne može se vratiti. Takođe ne prihvatamo proizvode koji su intimna ili sanitarna roba, opasni materijali ili zapaljive tečnosti ili gasovi.

Dodatni nepovratni artikli:

Poklon kartice Softverski proizvodi koji se mogu preuzeti Neki artikli za zdravlje i ličnu njegu Da bismo dovršili povrat, potrebna nam je račun ili dokaz o kupovini. Molimo Vas da Vašu kupovinu ne vraćate proizvođaču. Postoje određene situacije u kojima se odobravaju samo djelomični povrati novca: Knjiga sa očiglednim znakovima korištenja CD, DVD, VHS traka, softver, video igrica, kaseta ili vinil ploča koja je otvorena. Svaki artikal koji nije u originalnom stanju, oštećen je ili mu nedostaju dijelovi iz razloga koji nisu posljedica naše greške. Svaki artikal koji je vraćen više od 30 dana nakon isporuke.

Povrat novca

Kada primimo i pregledamo povrat, poslat ćemo vam e-poruku da vas obavijestimo da smo primili vaš vraćeni artikl. Također ćemo vas obavijestiti o odobrenju ili odbijanju vašeg povrata novca. Ako budete odobreni, tada će vaš povrat novca biti obrađen, a kredit će se automatski primijeniti na vašu kreditnu karticu ili originalni način plaćanja, u roku od određenog broja dana. Kasni ili nedostajući povrati Ako još niste primili povrat novca, prvo ponovo provjerite svoj bankovni račun. Zatim se obratite kompaniji za izdavanje kreditne kartice, može proći neko vrijeme prije nego što vaš povrat novca bude službeno objavljen. Zatim kontaktirajte svoju banku. Često postoji određeno vrijeme obrade prije nego što se objavi povrat novca. Ako ste sve ovo uradili, a još uvijek niste primili povrat novca, kontaktirajte nas na {email address}. Artikli na rasprodaji Samo artikli po redovnim cijenama mogu se vratiti. Artikli na rasprodaji ne mogu se vratiti.

Zamjene

Zamjenjujemo artikle samo ako su neispravni ili oštećeni. Ako ga trebate zamijeniti za isti artikal, pošaljite nam e-mail na {email address} i pošaljite svoj predmet na: {physical address}. Pokloni Ako je artikal označen kao poklon kada je kupljen i poslan direktno vama, dobit ćete poklon kredit u vrijednosti vašeg povrata. Po primitku vraćenog artikla, poklon bon će vam biti poslat poštom. Ako artikal nije bio označen kao poklon prilikom kupovine ili je darivatelj poslao narudžbu sebi da bi je kasnije poklonio, poslat ćemo povrat novca darodavcu i on će saznati o vašem povratu.

Povraćaj dostave

Da biste vratili svoj proizvod, trebali biste svoj proizvod poslati poštom na: {fizička adresa}. Vi ćete biti odgovorni za plaćanje vlastitih troškova dostave za vraćanje vašeg artikla. Troškovi dostave su nepovratni. Ako dobijete povrat novca, trošak povratne dostave će se odbiti od vašeg povrata novca. U zavisnosti od toga gdje živite, vrijeme koje može potrajati da vaš razmijenjeni proizvod stigne do vas može varirati. Ako vraćate skuplje artikle, razmislite o korištenju usluge dostave koja se može pratiti ili o kupovini osiguranja dostave. Ne garantujemo da ćemo primiti vaš vraćeni predmet. Trebati pomoć? Kontaktirajte nas na {email} za pitanja vezana za povrat novca.