dron cena, dron test, dron karakteristike samo su neke od upita posetioca na internetu dronovi.rs web portal za dronove

Marketing saradnja

Oglašavanje na dronovi.rs - Iskoristite potencijal digitalnog tržišta

Baneri na našem web portalu

Oglašavanje na web portalu dronovi.rs pruža izvanrednu priliku firmama, radnjama, servisima i web prodavnicama koje se bave dronovima ili pružaju usluge vezane za ove fascinantne bespilotne letelice. Naš vodeći portal u oblasti dronova nudi tri efikasna i pažljivo pozicionirana mesta za postavljanje banera, pružajući vidljivost vašeg brenda ili proizvoda hiljadama posetilaca koji su zainteresovani za dronove i njihovu primenu.

Prednosti oglašavanja putem banera

Kao što ste naglasili, oglašavanje putem banera ima snažan psihološki uticaj na posetioce web sajta, jer im se prikazuju relevantni proizvodi ili usluge koje mogu biti rešenje za njihove potrebe. Baneri su klikabilni, što omogućava direktnu preusmerenje na vašu web prodavnicu, stranicu sa ponudom ili kontakt formu. Kroz ovu vrstu digitalnog reklamiranja, vaš brend dobija široku vidljivost i direktno se obraća ciljnoj publici koja je već zainteresovana za dronove.

Uračunata izrada banera i backlink sa autoritetom

Naš tim stručnjaka će vam pomoći u izradi kreativnog banera koji će privući pažnju ciljne publike. U cenu mesečnog zakupa banera uračunata je izrada banera sa slikom i tekstom, kao i skripta za povratni link sa važećim autoritetom (follow link) sa naše stranice. To znači da ćete dobiti ne samo efikasnu reklamu već i povoljne SEO benefite za vašu web stranicu.

Generisanje merljivih rezultata

Oglašavanje na dronovi.rs vam omogućava kreiranje jedinstvene URL adrese UTM, što vam pruža relevantne podatke kroz Google Analytics. Na taj način možete pratiti tačan broj posetilaca i kupaca koji dolaze sa našeg portala, što vam pomaže da analizirate efikasnost vašeg oglašavanja i isplatljivost investicije u marketing.

Oglašavanje na dronovi.rs pruža vam priliku da istaknete svoj brend ili proizvod pred relevantnom publikom koja je zainteresovana za dronove. Naša stranica ima autoritet u oblasti dronova, što vam omogućava da dosegnete pravu ciljnu grupu i ostvarite konverzije koje želite. Naš stručni tim će vam pomoći da kreirate atraktivan baner i obezbedi povratni link sa važećim autoritetom. Kontaktirajte nas na 069- 760 676 ili putem emaila info@dronovi.rs da biste saznali više o našim mogućnostima oglašavanja i postali deo našeg uspešnog portala dronovi.rs.