ljubitelji dronova - dronovi.rs

Kontakt

Dronovi.rs je domen registrovana pod okrivljem firme il2_Marketing iz Sombora. Kancelarije saradnika se nalaze u Somboru, Subotici i Novom Beogradu. Za sve informacije oko saradnje i oglašavanja na našem portalu slobodno nam pišite na email: info@dronovi.rs ili nas pozovite: 069-760 676

Ljubav prema bespilotnim letelicama ( dronovima ) je spojila tim ljudi sa istim ciljem i nastao je web poratl dronovi.rs

urednicki-web-portal-za-dronove-i-bespilotne-letelice-dronovi.rs

Ko treba da nas kontaktira?

Naša vrata su otvorena za sve entuzijaste, profesionalce i organizacije koje dele strast prema dronovima ili su u potrazi za relevantnim informacijama o ovim fascinantnim letelicama. Bez obzira da li ste zaljubljenik u bespilotne letelice, dron operater, novinar, ili poslovni profesionalac, mi smo tu da vam pomognemo.

zaljubljenost u svet bespilotnih letelica - dronovi.rs hobi i posao

Otvoreni za svaku vrstu saradnje

U drnovi.rs, verujemo u snagu zajedničkog delovanja i razmene znanja. Zato smo otvoreni za različite vidove saradnje koji se tiču promovisanja dronova i pružanja informativnog sadržaja o njima.

Naša saradnja nije uslovljena sponzorstvom ili plaćenim banerima na našem web sajtu. Umesto toga, fokusiramo se na stvarne potrebe i interesovanja dron zajednice u Srbiji i regionu sa sličnim jezičkim područjem. Naš cilj je da pružimo vredne informacije i podršku svima koji dele našu strast prema dronovima.

Kako nas možete kontaktirati

Da biste nas kontaktirali, jednostavno nam pišite na info@dronovi.rs. Naš tim je spreman da odgovori na vaša pitanja, razmotri predloge za saradnju ili pruži dodatne informacije o dronovima i našem radu.

Vaša strast prema dronovima je ono što nas pokreće, i radujemo se svakoj prilici da zajedno doprinesemo razvoju ove uzbudljive industrije. Hvala što ste posetili dronovi.rs, i neka vaši letovi budu uspešni i inspirativni!

energija sveta dronova, čitaj više na dronovi.rs